Limba site-ului Po
(+373) 682-06-549

Sunati la un evacuator in Ribnita ieftin si rapid 24 de ore pe zi

A efectua un apel
Despre noi

Suntem un serviciu demn de evacuare, cu zeci de mii de clienti multumiti. Scopul nostru - este de a transporta rapid, pentru ca oricine sa poata suna apela la evacuator pentru automobile in Chisinau si toata Moldova si primiti ajutor ieftin si eficient. Si in acelasi timp, de o livra in cele mai diverse zone si medii rurale ale Moldovei. La noi lucreaza specialisti selectati, care in niciun caz, nu vor permite sa vi se strice masina sau sa vi se provoace vre-un disconfort atat acesteia, cat si dvs. Parcul nostru din Chisinau este format din 20 de evacuatoare modernizate si de cea mai inalta tehnologie, datorita carora oferim cele mai demne si de calitate servicii de evacuator pentru masini in Chisinau si toata Moldova

100% - clienti multumiti 100%
95% - suprafata de acoperire 95%
Cost redus cu 65% 65%
50% - reduceri saptamanale 50%
Beneficiile, care atrag multi clienti
Sosire ultrarapida in 20 de minute va economisim semnificativ timpul
test
Cele mai atractive preturi preturi mai joase nu veti gasi
pret
Serviciu 24 de ore sunati-ne in orice zi si in orice moment al zilei
24/7 non stop
Munca sigura si de calitate Masina dvs., este pe maini bune
siguranta
Garantie la pret redus

Contactandu-ne, va economisiti finantele cu pana la 20%, deoarece preturile concurentilor nostri sunt mult mai mari decat ale noastre. Pentru a va convinge insusi, va sugeram sa comparati tarifele noastre si cele competitive. La noi veti simti grija fata de fiecare leu.

numarul tractare

Buna ziua, ma numesc Anna Vladimirovna. Manager junior al companiei „Evacuator-Moldova”

Va voi ajuta sa calculati costul in Ribnita in 10 secunde
Sunati-ma inapoi!

Preturile pentru serviciile de remorcare in Moldova si in regiuni

Toate serviciile sunt certificate si asigurate

Evacuator langa Dvs.!
Trimiteti
(+373) 682-06-549
Suntem alesi de 18250 clienti pe an, deoarece noi:
pret

Acceptam orice metode de plata

evacuatie auto

Avem grija de oricare masina,
ca de a noastra

camion de evacuaro

Scoatem masina din gaura
cea mai adancita

harta

Lucram in toata Moldova

rege

Echipa noastra este formata
doar din profesionisti

reducere

Oferim multiple reduceri si oferte

Reducere 10%
pentru precomandă sau transport
două unități de transport
Apela la evacuator!
Grabiti-va! Pana la sfarsitul promotiei:
Noi in cifre

Suntem distinsi de o vasta experienta in domeniul asistentei tehnice rutiere.
Anume din acest motiv, puteti incredinta cu indrazneala masina dvs. preferata companiei noastre.

10
ani de muncă de succes
20

minute - timp mediu de servire

50

de comenzi pe zi

20

de tractoare în parc

12750

clienți mulțumiți

20

minute - timp mediu de servire

12750

clienți mulțumiți

(+373) 682-06-549 sau va vom apela inapoi in 20 de secunde
Intrebari frecvente

Este sigur de transportat masinile pe evacuatoare?

Vorbind de compania noastra, atunci orice miscare cu noi va fi cea mai sigura, deoarece transportul auto este munca noastra zilnica, pe care o desfasuram de mai bine de 10 ani. In acest timp, „ne-am intarit mainile” si stim exact cum si ce sa facem pentru a satisface orice client. Realizam transportari diverse: de la autoturisme de dimensiuni mici la echipamente speciale de dimensiuni mari. Pentru aceasta folosim un evacuator cu manipulator, indiferent unde ati nevoie de evacuator cu macara in Chisinau, in Moldova, la noi nu va trebui sa va faceti griji cu privire la masina dvs., deoarece am asigurat raspunderea transportarii. In general, serviciile de remorcare pot aduce o multime de probleme, dar acest lucru este doar daca alegeti companii dubioase despre care nimeni nu stie.

Multi dintre clientii nostri pun exact aceasta intrebare, deoarece nu toate serviciile de evacuare sunt pregatite sa-si ofere serviciile sapte zile pe saptamana. Da, lucram 365 de zile pe an, 24/7, sapte zile pe saptamana. Este important pentru noi ca orice sofer care intra intr-o situatie neplacuta sa se poata adresa la noi pentru ajutor, indiferent daca este vorba de Revelion sau de 8 Martie. Avem o multime de soferi care sunt pregatiti sa ajute zi si noapte si sa distribuie schimburile astfel incat toata lumea sa fie multumita si odihnita. Cu noi cu siguranta nu veti avea probleme, nici macar in ajunul Anului Nou.

Dupa ce ati discutat costul cu managerul nostru, pentru aceasta suma asiguram: livrarea unui serviciu de evacuare, incarcarea rapida si de inalta calitate a unei masini, transportul la locul desemnat si aceeasi descarcare de inalta calitate. Inainte de a confirma cererea, angajatii nostri spun intotdeauna tot ceea ce este inclus in acest cost si ce nu. Prin urmare, contactandu-ne, nu veti avea nicio intrebare. Si daca aveti intrebari suplimentare, suntem intotdeauna bucurosi sa raspundem acestora.

Este extrem de important pentru noi sa mentinem fluxul de clienti si sa-i incantam cu diverse oferte. De aceea Evacuator Moldova face intotdeauna o multime de reduceri, oferte interesante, ce ii vor impresiona pe toti soferii. Oferim mai multe tipuri de reduceri: 10% reducere la precomanda sau la transportul a doua masini;Reducere de 50% pentru clientii obisnuiti si daca aduceti doi prieteni cu voi. Pe langa aceste reduceri, oferim intotdeauna oferte excelente in timpul sarbatorilor.

Ati comandat cu succes un evacuator!

CLOSE

Asteptati un apel de la operatorul nostru! El vă va ajuta in curand

CLOSE

Mesajul a fost trimis cu succes!

CLOSE

Ați activat cu succes reducerea!

CLOSE

Așteptați un apel de la operatorul nostru! El va ajuta în curând

CLOSE